lyc1.gif (1092 bytes)

Selectiuni din regulamentul de participare la actiunea

“RAID MONTAN LYCEUM”

“Lyceum” Sibiu denumeste un grup montan, in fapt un grup de prieteni care doresc sa strabata trasee montane si sa dobindeasca impreuna cunostinte despre munte. Participantii sunt elevi ai Colegiului “Gheorghe Lazar”, ai Liceului “Brukenthal” si ai Scolilor Generale nr. 2 si 15 din Sibiu. Poti si tu participa o tura, experimental, in care tu vei testa daca iti face placere sa vii cu noi pe munte, iar noi te vom testa daca ... vei veni si a doua oara impreuna cu noi.

“Raid montan Lyceum” este denumit proiectul care are ca scop practicarea turismului montan de catre copii si tineri, in conditiile de siguranta oferite de un grup organizat.

Orice incursiune in munte presupune si un anumit RISC DE ACCIDENTE.
Insotit de un cunoscator al traseului, acest risc poate fi minimizat.

Raidurile montane organizate de Lyceum Sibiu, au urmatoarele caracteristici:

Ghidul:

Participantul:

Nota:

intocmit,
Radu M serban

v. 05, Decembrie 1992


Va sugeram sa consultati si Regulamentul conceput de Asociatia "Archipel" pentru participantii la Expeditia navei "Fleur de Lampaul". Desi acest regulament nu are nici o legatura cu muntele, activitatea noastra se desfasoarara urmarind aceleasi linii directoare si in acelasi spirit: de ocrotire a mediului inconjurator, de iubire fata de natura, de impartire cu ceilalti a descoperirilor noastre.